O nama

O NAMA:
Organizacija“ Miss Tourism Serbia “ & Miss UMD Srbija pod zvaničnom licencom „
Miss Tourism World“,  organizuju jedini zvanični izbor Miss Tourism World Serbia.
Vlasnik licence i nacionalni direktor Miss Tourism World Serbia je gospodin Dragan Ćoso.
„Miss UMD Srbija“ (Udruženje modnih delatnosti).je profesionalna i renomirana modno-markentiška agencija koja već 19 godina uspešno organizuje najprestižnije dogadjaje u lepoti i modelingu u Srbiji.
Zahvaljujući svom autorskom,maštovitom,eduktivnom pristupu modi,postali smo osnovni činilac mnogih modnih i scenskih dešavanja u kulturnom i javnom životu u Srbiji.
Vlasnici smo svetske licence Miss Tourism World za Srbiju,tako da naša  organizacija  ima ekskluzivno pravo da izabere najlepšu devojku  koja će predstavljati našu zemlju kao ambasador turizma Srbije na svetkom izboru “MISS TOURISM WORLD.
Osim organizovanja izbora za Miss…,pružamo usluge iz domena marketinga,kosaltinga,PR-a,organizovanjem promocija na sajmovima(hostese-promoteri),organizovanjem modnih revija,snimanjem spotova i reklama,profesionalno fotografisanje kataloga,entrijera,photo book,albuma,kao i drugih raznih događaja i svečanosti..
Izbor najlepše devojke „MISS TURZMA SRBIJE 2016“ je događaj koji otvara velike mogućnostu u spoju turizma, marketinga i zabave.
Mi smo jedina zvanicna organizacija  u Srbiji u ostvarivanju ovog projekta…pod sloganom „Lepota dolazi iz Srbije“
Izbor najlepse devojke koja predstavlja Srbiju na izboru Miss Tourism World je na  najvišem kulturnom i estetskom nivou, a u tome nam pomažu :
-Sponzori, prijatelji izbora, TV mediji i novine, mnogi poznati brendovi, i svi oni koji podržavaju naš plan i program rada.
CILJ: nam je da kroz projekat, kako kod nas tako i u svetu,  promovišemo ne samo lepo naših devojaka nego i turisticku lepotu i potencijale Srbije kao i naše proizvode.
Osnovna ideja je:
Da se u Srbiji promoviše : Lepota, kultura, obrazovanje i talenat.
Osim lepote  promovišemo najbolje brendove, firme, i sve one koji doprinose boljem imidžu Srbije.
Najveći uspeh u istoriji Srbije: SRBIJA U TOP 5.
Na izboru “Miss Tourism World” 2015/16, koji je održan u Maleziji, naša predstavnica Sara Stojanović (21), osvojila je sjajno mesto treće pratilje!
Tako je Sara Stojanović napravila najveći uspeh u istoriji Srbije kad je lepota u pitanju.
U konkurenciji devojaka sa svih strana sveta,Sara je ponela lentu treće pratilje I dostojno predstavljala i nosila obiležja svoje zemlje kao ambassador turizma Srbije na izboru  ” MissTourism World”