Modeli, hostese, promoteri

POSAO PROMOTERA-PROMOTERKI
Promoter-ka je osoba koja se angažuje kako bi postojećem ili potencijalnom kupcu saopštila prodajnu poruku osobe  ili organizacije koja prodaje neki proizvod ili uslugu.
Posao promotera zahteva pozitivnu komunikaciju kroz koju se potrošaču predstavlja-prezentuje proizvod koji se promoviše.
Za posao promotera se traži osoba da je komunaktivna,tolerantna….i da se bez problema snalazi u svim vrstama socijalnih kontakata.
Pored ovih karakristika potrbno je da promoter-ka pristojno izgleda,i da je uredan-a.
Prodajne veštine su također veoma bitne,gde bi promotr dobro trebao da bude obučen o proizvodu ili usluzi kompanije koju predstavlja,kako bi potrošači dobili sve potrebne informacije u smislu karakristika promovisanog proizvoda.

POSAO HOSTA / HOSTESA
Host-hostesa je komunaktivna osoba,prijatog izgleda,koja se angažuje za događaje različtog tipa.Posao hostese podrazumeva pozdravljanje i upućivanje gostiju sajma ili koferencije,pružanja traženih informacija i prijatnu i ljubaznu komunikaciju..
Druga zaduženja koja mogu biti deo te aktivnosti su usluge moderatora,domaćina eventa,koordinatora.Potrebno je da svaki host-hostesa ima dovoljno samopouzdanja i izrazito prijateljski stav prema svim gostima ili zvanicama.
Pored lepog izgleda host-hostesa bi trebalo da budu dobro i fizički pripremljeni i spremni za sate sedenja,hodanja,stajanja i komuniciranja.Teško je držati osmeh i koncetraciju ceo dan.
Za ovu vrstu posla mogu konkurisati osobe oba pola,gde se popunjava prijava kao i za promotera.Ukoliko smatrate da zadovoljavate navedene uslove,molimo vas da popunite prijavu sa navedenim podatcima.

POSAO PROMO LIDERA
Promo lider je mlada, izuzetno motivisana, energična i vredna osoba koja je spremna da radi u dinamičnim uslovima, kratkim rokovima, uči i napreduje za poziciju.
Posao promo lidera podrazumeva organizovanje, sprovođenje, kontrolisanje i izveštavanje o svim marketing aktivnostima vezano za promocije na mestu prodaje i ostalih promotivnih događaja. Promo lider pre svakoga projekta za koje ih angažujemo prolaze obuku kako bise upoznali sa klijentom, promovisanim brendom i ostalim članovima promo-tima. Na taj način oni stiču neophodno radno iskustvo, kao i iskustvo u timsko radu i afirmaciju u radu uspešnih kompanija.
Osnovni zadaci promo lidera su: Planiranje i organizacija promotivnih aktivnosti, organizacija i priprema reklamnog matrijala, organizacija i brendiranje na mestu dešavanja, organizacija i vođenje tima promoterki, podnošenje izveštaja agenciji.
Uslovi za prijavu kandidata: Starost do 30 god, obrazovanje minimum SSS, da je osoba ambiciozna, komunikativna i odgovorna, da poseduje vozačku dozvolu „B“ kategorije, poznavanje rada na računaru, poznavanje engleskog jezika.